Download lagu Via Vallen - Bojo Galak MP3

Via Vallen - Bojo Galak MP3

Listen: 19428

Duration: 5:4

Date: 10 January 2019

Lirik:

wis nasibe kudu koyo ngene

nduwe bojo kok ra tau ngapenake

seneng muring, omongane sengak

kudu tak trimo, bojoku pancen galak


saben dino rasane ora karuan

ngerasake bojoku sing ra tau perhatian

nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

senajan batinku ngampet ono njero dada


yo wes ben nduwe bojo sing galak

yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah

nanging aku wegah pisah


tak tompo nganggo tulus ning ati

tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone

senajan kahanane koyo ngene


sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

kliru sitik wae aku mesti diseneni

ameh dolan ro konco kok ora diolehke

senenange nuduh dikira lungo ro liyane


yen wes ngono aku mung iso meneng

tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

di matamu aku iki ora tau bener

kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


ibarate dele sing uwis dadi tempe

kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

abote nduwe bojo sing galak

lek ra keturutan senengane mencak-mencak


ra usah digetuni aku kudu kuat ati

nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

distel kendo wae, tak nikmati uripe

senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe


kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi

tetep cinta senajan bojoku galak


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :