Download lagu Nelongso Atiku - Ilux ID MP3

Nelongso Atiku - Ilux ID MP3

Listen: 5987

Duration: 4:15

Date: 17 July 2019

Lirik:

ra iling janjine bien

koe ninggal aku ora mikir mikir

tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh

gawe ati iki cidro


mili deres banyu moto

ngiringi langkahku ngiklasno awakmu

mungkin iki wes garise

aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah


nelongso atiku nangis ning batinku

koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo

yen wes ora sayang mending koe ngomong

ojo moro moro ngilang


mili deres banyu moto

ngiringi langkahku ngiklasno awakmu

mungkin iki wes garise

aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah


nelongso atiku nangis ning batinku

koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo

yen wes ora sayang mending koe ngomong

ojo moro moro ngilang


nelongso atiku nangis ning batinku

koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo

yen wes ora sayang mending koe ngomong

ojo moro moro ngilang


yen wes ora sayang mending koe ngomong

ojo moro moro ngilang


Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya

karena itu melanggar hak cipta.

Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya

seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

5.477