Download lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3

Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3

Listen: 4855

Duration: 4:8

Date: 16 October 2019

Lirik:

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni


Wis tak coba nglaliake jenengmu

Soko atiku sak tenane

Aku ora ngapusi isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Kanggo tombo kangen jroning dodo


Wis tak coba

Nglaliake jenengmu soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :