Download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere MP3

Nella Kharisma - Balungan Kere MP3

Listen: 7812

Duration: 5:6

Date: 08 September 2019

Lirik:

Biyen aku tau kelangan

Nganti saiki iseh kelingan

Koe sing tak anti anti

Bebrayan tekaning pati

Jebule mblenjani janji


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan balungan kere

Ora kendo nyambut gawe

Senajan dalan ra alus

Sing penting wani terus


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :