Download lagu Loro Ati - Ilux ID MP3

Loro Ati - Ilux ID MP3

Listen: 2531

Duration: 5:14

Date: 28 July 2019

Lirik:

Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Kelendi carane isun iki

Ngelalekno loro nong njero ati

Sing sanggup sun pungkiri

Welas iki sampek mati

Saiki malah oseng di restui


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili


Isun tau loro ati

Tapi lorone sing koyo gediki

Kenemenen ngerusak nong ati

Nganti banyu moto iki seng sanggup mili..

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

7.413