Download lagu ILUX ID - MUNDUR ALON ALON MP3

ILUX ID - MUNDUR ALON ALON MP3

Listen: 46535

Duration: 4:24

Date: 15 June 2019

Lirik:

Aku ngalah

Dudu mergo aku wes ra sayang

Aku mundur

Dudu mergo tresnoku wes ilang


Nanging aku iki ngerteni

Yen dirimu lebih sayang arek kae


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro


Aku ngalah

Dudu mergo aku wes ra sayang

Aku mundur

Dudu mergo tresnoku wes ilang


Nanging aku iki ngerteni

Yen dirimu lebih sayang arek kae


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro


Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung di goleki pas atimu perih

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo

Mung dibutuhno pas atimu loro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

7.413