Download lagu Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3

Ilux ID - Ketaton (feat. Vita Alvia) MP3

Listen: 5263

Duration: 5:46

Date: 09 July 2019

Lirik:

ibarate udan yo sing biso lali

ambi mendung lan suoro petire

ibarate bumi yo sing biso lali

ambi lintang lan langit bengine


lilo isun lilo

kadung nyawang riko ambi wong liyo

welas isun welas

tapi isun kepekso kudu ikhlas


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


ibarate udan yo sing biso lali

ambi mendung lan suoro petire

ibarate bumi yo sing biso lali

ambi lintang lan langit bengine


lilo isun lilo

kadung nyawang riko ambi wong liyo

welas isun welas

tapi isun kepekso kudu ikhlas


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih


isun pendem banyu moto iki

myakne riko sing ngerteni

sak tenane nong njero ati

sun ketaton perih, sun ketaton perih

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

7.413