Download lagu ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3

ILUX ID - Cintaku Centang Biru MP3

Listen: 6988

Duration: 4:58

Date: 31 July 2019

Lirik:

Kowe tau gawe aku guyu

Kowe tau ono ning uripku

Saiki gantung aku

Wa ku centang biru ora tau ono balesanmu


Kowe ngilang tak goleki

Raono kabar kowe tak enteni

Chattingan karo liane kowe tak setiani

Yen kowe sibuk mesti tak maklumi


Sek kurang goblok piye

Tresnaku dienggo kowe

Aku bertahan mergo aku sayang


Reff:


Aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang

Aku sadar kowe wes ora sayang karo aku

Aku milih ninggalke karo ngilingke kowe

Ojo getun burine

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

5.477