Download lagu Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID MP3

Gagal Move On (Kangen Mantan) - ILUX ID MP3

Listen: 11724

Duration: 4:51

Date: 19 July 2019

Lirik:

Aku mung kangen suara mu

Kangen esem lan ngguyu mu

Suwe ra tau ketemu

Piye kabar mu mantan ku


Embun nelesi pipi ku

Teringat tentang dirimu

Senajan mbiyene teka mu

Mung nggae catu atiku


Sumpah aku iki kangen

Kangen mantanku

Rasane pengen ketemu

Masio mung mimpi ku

Jujur aku iki isih kelingan

Tak bisa move on dari mu


Aku mung kangen suara mu

Kangen esem lan ngguyu mu

Suwe ra tau ketemu

Piye kabar mu mantan ku


Embun nelesi pipi ku

Teringat tentang dirimu

Senajan mbiyene teka mu

Mung nggae catu atiku


Sumpah aku iki kangen

Kangen mantanku

Rasane pengen ketemu

Masio mung mimpi ku

Jujur aku iki isih kelingan

Tak bisa move on dari mu


Sumpah aku iki kangen

Kangen mantanku

Rasane pengen ketemu

Masio mung mimpi ku

Jujur aku iki isih kelingan

Tak bisa move on dari mu


Sumpah aku iki kangen

Kangen mantanku

Rasane pengen ketemu

Masio mung mimpi ku

Jujur aku iki isih kelingan

Tak bisa move on dari mu

Tak bisa move on dari mu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ngangen - Ilux ID MP3

4.58 MB

5.478