Download lagu Didi Kempot - Layang Kangen MP3

Didi Kempot - Layang Kangen MP3

Listen: 2679

Duration: 5:43

Date: 04 August 2019

Lirik:

Layangmu tak tompo wingi kuwi

Wis tak woco opo karepe atimu

Trenyuh ati iki moco tulisanmu

Ra kroso netes eluh ning pipiku


Umpomo tanganku dadi suwiwi

Iki ugo aku mesti enggal bali

Ning kepriye maneh mergo kahananku

Cah ayu entenono tekaku


Reff:

Ra maido sopo wong sing ora kangen

Adoh bojo pingin turu angel merem

Ra maido sopo wing sing ora trenyuh

Ra kepethuk sawetoro pingin weruh

Percoyo aku, kuatno atimu

Cah ayu entenono tekaku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :