Download lagu Dhevy Geranium - Edan Turun Reggae Version MP3

Dhevy Geranium - Edan Turun Reggae Version MP3

Listen: 1066

Duration: 4:10

Date: 04 July 2019

Lirik:

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni

Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko

Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko

Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun


Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni

Biso sun linglung, koyo wong edan turun

Serange atin isun, serange welas isun

Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko


(Musik)


Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni

Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko

Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko

Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun


Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni

Biso sun linglung, koyo wong edan turun

Serange atin isun, serange welas isun

Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko


Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni

Biso sun linglung, koyo wong edan turun

Serange atin isun, serange welas isun

Nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :